MC nyheder

Ombyg let din MT-09 med nyt kit

  • Yamaha XR9 Carbona by Bottpower (1).jpg
  • Yamaha XR9 Carbona by Bottpower (8).jpg
  • Yamaha XR9 Carbona by Bottpower (9).jpg
  • Yamaha XR9 Carbona by Bottpower (5).jpg
  • Yamaha XR9 Carbona by Bottpower (4).jpg
  • Yamaha XR9 Carbona by Bottpower (2).jpg
  • Yamaha XR9 Carbona by Bottpower (6).jpg

Hvis du drømmer om en unik motorcykel, men ikke har evnerne eller tiden til selv at finde nedstrygeren og svejseapparatet frem, tilbyder Yamaha nu et let monterbart samlesæt til MT-09 og XSR 900 i samarbejde med Bottpower.

"XR9 Carbona by Bottpower" er ikke en selvstændig model, selvom den ikke ligner noget andet i Yamahas portefølje. Derimod er det et samlesæt, som du kan købe og (relativt) let skrue på din egen MT-09 eller XSR 900, og dermed fuldstændig forvandle din motorcykels udtryk.

Inspireret af Pikes Peak
XR9 Carbona er designet til de snoede og udfordrende åbne veje inspireret af de specialbyggede Bottpower-maskiner, der i 2017 vandt to af klasserne ved det ikoniske Pikes Peak International Hill Climb i Colorado, USA – et af verdens ældste og mest berømte racerløb, der køres på en lumsk 19,99 km landevejsbane med 156 sving og en højdestigning på 1.440 meter.

Det er svært at se, at dette startede som en Yamaha XSR 900.

- For det første var vores mål at skabe en cool og hurtig motorcykel med et moderne og aggressivt udseende – og vi ønskede også at kunne udvikle et "plug-and-play"-kit, der ville gøre det muligt for enhver Yamaha XSR900 eller CP3 platform ejer at ombygge deres motorcykel til en XR9, fortæller Bottpower-manager David Sánchez i pressmeddelelsen. 

Lige til at skrue på
Så mens mange af Yamahas Yard Built-motorcykler er enkeltstående modeller, bygget for at inspirere ejere til at skabe deres egen unikke motorcykel, vil Bottpower Carbona XR9 kittet altså passe direkte til alle eksisterende XSR900- eller CP3-platforme uden behov for ændringer af rammen.

XR9 Carbona kommer også med sit eget lygtesæt både for og bag.

Priserne starter ved 45.000 kroner for et standardsæt til XSR 900, der indeholder tankcover med integrerede carbonluftindtag, carbonbagende med alcantara-sæde, baglygte og blinklygter, frontnummerplade med integrerede LED-positionslygter, kølergitter med vinger, fjern/nærlyslygte og bundkåbe.

Derudover kan man vælge at tilføje forskærm, kædeskærm ved forkædehjul, nummerpladeholder og flerfarvet lak, ind til prisen topper ved 68.000 kroner for en MT-09-pakke med det hele (64.000 kr. for XSR 900) – men til gengæld er det så inklusive levering!

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.