Opråb til myndighederne: Der er noget i vejen

Vejmyndighederne bør stramme op, når det gælder renovering og vedligehold af vejene. Sådan lyder opfordringen fra Motorcykel Forhandler Foreningen.

Ønsket om at forstærke kanten af asfalten kan være helt legitim og nødvendig. Men som det ses på billedet ovenfor, er det ikke altid den mest hensigtsmæssige løsning, der bliver valgt – specielt ikke hvis man har motorcyklister in mente.

"Kommer man på motorcykel igennem dette sving, hvor sporet af grus ligger på langs af kørebanen, er man helt unødvendigt udfordret og med høj risiko for at forulykke," siger John Tange, formand for Motorcykel Forhandler Foreningen (MFF).

Han gør samtidig opmærksom på, at billedet er taget i dagslys, og at situationen vil være en helt anden, hvis man som motorcyklist skulle igennem dette sving efter mørkets frembrud.

"Det er ganske enkelt ikke godt nok, at kommunerne ikke tænker de tohjulede trafikanter ind i de løsninger, de vælger til vedligehold af vejene," siger John Tange.

Derfor opfordrer han alle kommuner, der anvender denne form for kantsikring, til omgående at komme af sted med koste og at få fejet for egen dør.

"Her er ikke brug for glas og skåltaler, men koste og action," siger John Tange.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.