MC nyheder

Opråb til myndighederne: Der er noget i vejen

Vejmyndighederne bør stramme op, når det gælder renovering og vedligehold af vejene. Sådan lyder opfordringen fra Motorcykel Forhandler Foreningen.

Ønsket om at forstærke kanten af asfalten kan være helt legitim og nødvendig. Men som det ses på billedet ovenfor, er det ikke altid den mest hensigtsmæssige løsning, der bliver valgt – specielt ikke hvis man har motorcyklister in mente.

"Kommer man på motorcykel igennem dette sving, hvor sporet af grus ligger på langs af kørebanen, er man helt unødvendigt udfordret og med høj risiko for at forulykke," siger John Tange, formand for Motorcykel Forhandler Foreningen (MFF).

Han gør samtidig opmærksom på, at billedet er taget i dagslys, og at situationen vil være en helt anden, hvis man som motorcyklist skulle igennem dette sving efter mørkets frembrud.

"Det er ganske enkelt ikke godt nok, at kommunerne ikke tænker de tohjulede trafikanter ind i de løsninger, de vælger til vedligehold af vejene," siger John Tange.

Derfor opfordrer han alle kommuner, der anvender denne form for kantsikring, til omgående at komme af sted med koste og at få fejet for egen dør.

"Her er ikke brug for glas og skåltaler, men koste og action," siger John Tange.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.