MC sport

Dakar 2019 – kun i Peru

Alle 5.541 kilometer i den 41. udgave af det årlige Dakar-rally skal i 2019 kun køres i Peru.

Dakar-rallyet blev officielt præsenteret Paris, hvor løbet har sine rødder. 2019 går starten 6. januar i Perus hovedstad Lima, og løbet bliver en usædvanlig udgave, hvor Dakar-rallyet for første gang nogensinde afvikles i et enkelt land.

”Peru tilbyder dog også et helt unikt terræn, hvor sandklitter er en væsentlig del af udfordringerne. De forskellige etaper vil være korte, men intense. Det vil kræve ekstrem god fysisk form for at komme frem til mål, ligesom navigation stadig er et vigtigt aspekt i 2019-udgaven,” lyder det ifølge løbsledelsen ASO.

Den 4. etape er en maratonetape, hvor de 167 deltagere i mc- og quad-kategorien har teltovernatning i Moquequa. Blandt nyheder i denne udgave vil være specielle motocross-style-sektioner på etape fem og ni foruden en ”Super Ica-version” på ottende etape.

Løbet starter med fremvisning på startrampen i Lima 6. januar, hviledag 12. januar og slutter tilbage i Lima 17. januar, når ruten med transportstrækninger på 5.541 kilometer, og heraf 2.889 kilometer special-etaper, er fuldført.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.