Panigale V2 i nye klæder

  • DUCATI PANIGALE V2 Star White Silk MCTC (1).jpg
  • DUCATI PANIGALE V2 Star White Silk MCTC (8).jpg
  • DUCATI PANIGALE V2 Star White Silk MCTC (2).jpg
  • DUCATI PANIGALE V2 Star White Silk MCTC (3).jpg
  • DUCATI PANIGALE V2 Star White Silk MCTC (4).jpg
  • DUCATI PANIGALE V2 Star White Silk MCTC (7).jpg
  • DUCATI PANIGALE V2 Star White Silk MCTC (6).jpg

Ducatis mindste racer vil fra denne måned kunne fås i en ny farvekombination, der fremhæver Panigales aerodynamiske design.

Hvis rød ikke lige er din farve, er Ducati nu klar med en ny Panigale V2 i hvid – dog stadig med røde detaljer. Det er trods alt Ducati, vi snakker om! Men den nye farve, der hedder "Star White Silk" – altså stjernehvid silke – skiller sig ikke kun ud ved den lysere grund farve.

I modsætning til den helt røde Panigale V2, bruger den hvide model nemlig kontrastfarver til både luftindtag, fordybninger og fælge. Det giver motorcyklen et ret anderledes udtryk, hvor især fronten med de dybe indsugningshuller under forlygterne ser lidt ud som om, raceren har iført sig et lyt for tykt lag sminke under øjnene. 

Har Panigale V2 haft fat i mors pudderdåse? Den røde "øjenskygge" vil formentlig dele vandene.

Hvad end man er til mascara-looket eller ej, så står det hvide og røde skarpt sammen, og det er en sejt feature, at lakken fremhæver luftstrømmens retning gennem motorcyklen, fra fronten gennem sidekåben og ud bagtil. Og når man først fyrer op for den 155 hestes V2'er, er farven nok i virkeligheden underordnet...

Merprisen for den hvide lakering er knap 6.000 kroner, så Ducati Panigale V2 i Start White Silk kommer op på 302.190 kroner herhjemme. Den nye farve lanceres senere på denne måned.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.