MC nyheder

Pas på våde veje - også om sommeren

Selv når det sommer og varmt, bør motorcyklister være opmærksomme på våde veje. "En våd sommervej kan have lige så lidt greb som en iskold vintervej," lyder meldingen fra MCTC's svenske søsterorganisation SMC.

Sommeren er for alvor over os – noget mange motorcyklister uden tvivl er glade for.

Men selvom de tørre veje virker mere end oplagte til mc-kørsel, så bør man ikke glemme, at eksempelvis et regnskyld og en dermed pludselig våd sommervej kan have lige så lidt greb som en iskold vintervej. Det påpeger MCTC's svenske søsterorganisation SMC.

"SMC ønsker, at alle, der er ude på vejene på to hjul, skal være opmærksomme på vejene. Selv i midten af sommeren kan en vej faktisk have den samme friktion som et skispor. Det er noget, som ingen forventer. Det er ikke noget, du kan være forberedt på, uanset hvor dygtig du er som kører," lyder opfordringen blandt andet.

MCTC vil gerne bruge anledningen til at gøre danske motorcyklister opmærksomme på, at våde veje – også om sommeren – kan være meget glatte! Så kør forsigtigt og pas på jer selv og hinanden. 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.