Pladschef og køkkenleder søges

Fra starten af sæson 2016 søges en ny pladschef og en ny køkkenleder til MC Touring Camp.  MC Touring Camp har siden sin start i 1992 udviklet sig til at være en stor campingplads med gode faciliteter og op mod 12.000 overnatninger hver sæson. Det er planen, at pladsen fortsat skal udvikles til glæde for foreningens medlemmer og vores mange udenlandske gæster.

 Fra starten af sæson 2016 søges en ny pladschef og en ny køkkenleder. Der er tale om to jobs med forholdsvis frie rammer, hvor man selv i meget høj grad kan få indflydelse på både jobbet og MC Touring Camps udvikling.

 Er du interesseret i at hjælpe med at skabe glade og tilfredse gæster på MC Touring Camp fra næste sæson, så kontakt forretningsfører Gunnar Skrydstrup på tlf. 8611 6200 eller gs@mctc.dk

 Du er også velkommen til at forhøre dig om jobbene hos Henning og Annette på Campen, tlf. 8639 2815 eller touringcamp@mctc.dk.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.