MC nyheder

Polaris i partnerskab med Zero

Polaris skriver 10-årig kontrakt med Zero Motorcycles om sammen at udvikle elektriske køretøjer. Aftalen er en del af Polaris' nye rEV'd up-strategi.

Amerikanske Polaris, som blandt andet ejer Indian Motorcycle, har indgået et 10-årigt partnerskab med Zero Motorcycles. Det fortæller Polaris i en pressemeddelelse 28. september 2020.

”Takket være fremskridt indenfor kraft, prissætning og ydeevne gennem de seneste år – og med stigende interesse fra kunderne – er det nu det rigtige tidspunkt for Polaris med Zero Motorcycles som en vigtig strategisk partner at implementere vores rEV'd up-initiativ og aggressivt accelerere vores position i elektrificering af motorkøretøjer,” udtaler Scott Wine, formand og administrerende direktør for Polaris.

Partnerskabet er med fokus på terrængående køretøjer og snescootere og skal forene Polaris' lederskab i branchen med Zero Motorcycles' gennemprøvede teknologi indenfor elektriske motorer.

 

Elektriske Indian-motorcykler?

Den fælles udvikling af nye elektriske køretøjer er allerede i gang, og det første af flere kommende el-køretøjer forventes at få debut inden udgangen af 2021.

Polaris' rEV'd up-strategi sigter mod at positionere Polaris som ”leder indenfor elektriske motorkøretøjer” og at kunne tilbyde kunderne et elektrisk køretøj indenfor hvert af Polaris’ kerneprodukt-segmenter inden 2025. Hvorvidt det også omfatter Indian Motorcycle, nævnes der ikke noget om.

El er ikke nyt land for Polaris, der tidligere har opkøbt virksomheder som Goupil, GEM, Brammo Electric Motorcycles og Taylor-Dunn.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.