MC nyheder

Politiet viser ny motorcykel frem

Politiet viser første billede af deres nye kværn: Ducati Multistrada V4 S.

Sidste år kom det frem, at de danske motorcykelbetjente skal køre på Ducati Multistrada V4 S – en historie du kan læse meget mere om her.

Siden da har vi ikke hørt meget til det opsigtsvækkende valg af motorcykel, som samtidig er et farvel til politiets nuværende mc: Yamaha FJR 1300.

Men nu lader det til, at de nye politimotorcykler så småt er klar til brug. Politiet har nemlig delt et opslag på Facebook med første "officielle" billede af, hvordan en Ducati Multistrada V4 S tager sig ud i dansk politi-trim.

Mere information om politiets nye italienske motorcykler forventes at være lige på trapperne. Indtil da må vi dog nøjes med Facebookopslaget, som fremgår nedenfor.

DER ER EN NY KVÆRN I FLOKKEN Hvis du er typen, der plejer at lægge mærke til, når politiet er i nærheden af dig, så vil...

Posted by Politi on Friday, 3 June 2022
  

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.