MC nyheder

Politikontrol: 20 af 23 motorcykler var ulovlige

I forbindelse med en kontrol af 23 motorcykler ved Skovsøen i Odense torsdag 27. maj sigtede Fyns Politi 20 af motorcyklerne for at være ulovlige.

Torsdage i sommerhalvåret ved Skovsøen i Odense er normalt forbundet med mc-træf og hyggelig stemning. Men for en række motorcyklister, der befandt sig ved Skovsøen torsdag 27. maj, var det næppe en hyggelig oplevelse.

I tidsrummet klokken 17-21 gennemførte Fyns Politi en færdselsindsats i området, hvor i alt 23 motorcykler blev kontrolleret.

Ud af de 23 blev 20 af motorcyklerne sigtet for at være ulovlige på grund af støj – og indkaldt til syn. Det oplyser Fyns Politi via Twitter, hvor det også fremgår, at der i alt blev udskrevet bøder for 66.500 kroner.

 

 

 

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.