"The Italian Job" på Misano

Italienske Andrea Dovizioso tog søndag en populær sejr og holdt flaget højt for Ducati og hjemmebanepublikummet efter en dramatisk afslutning på Misano.

Dovizioso scorede sin tredje sejr i 2018 – tæt foran Marc Marquez, da Jorge Lorenzo styrtede ud af andenpladsen. Sejren på Misano blev Ducatis tredje i træk, hvilket er første gang det italienske mærke scorer hattrick siden 2008.

I en drabelig kamp om andenpladsen indhentede Lorenzo og Marquez store dele af Doviziosos forspring og skar det ned til godt et sekund på løbets sidste runder, indtil Ducati teamkollegaen Jorge Lorenzo styrtede ved en forhjulsudskridning i sving otte tæt foran Repsol Hondas Marc Marquez.

Bag Marquez kom LCR Hondas Cal Crutchlow, som indtil Lorenzos styrt havde kæmpet om en fornem men ensom fjerdeplads det meste af løbet – som med Lorenzos exit blev til en flot podieplads for briten, der blev efterfulgt af Suzukis Alex Rins på fjerdepladsen.

Yamahas Maverick Vinales fik ikke meget ud af sin tredje startplacering, da han sluttede på en mere beskeden femteplads – teamkollegaen Valentino Rossi havde han et tilsvarende anonymt race på syvendepladsen, uden muligheder for at angribe Hondas Dani Pedrosa på sjette.

Andrea Iannone (Suzuki), Alvaro Bautista (Nieto Ducati) og Johann Zarco (Tech 3 Yamaha) afsluttede top 10.

Marquez fører nu sikkert serien med 221 point. Dovizioso rykkede op på andenpladsen med 154 point, og Valentino Rossi er treer med 151 point:

Se hele resultatlisten med mere på www.motogp.com

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.