MC underholdning

Premiere på ny mc-serie

  • Skærmbillede 2018-09-03 12.45.22.jpg
  • Skærmbillede 2018-09-03 12.46.29.jpg

Onsdag 5. september er der dansk premiere på den nye serie Mayans MC, som tager afsæt i Sons of Anarchy-universet.

Fra manden bag den anmelderroste Netflix-serie Sons of Anarchy, Kurt Sutter, kommer nu en ny motorcykelserie med navnet Mayans MC. Serien har faktisk allerede haft premiere i USA (tirsdag 4. september), men får først dansk premiere onsdag 5. september. Mayans MC kan ses på HBO Nordic.

Den nye serie er et såkaldt spinoff, der bygger på historien og det fiktive univers fra Sons of Anarchy, hvor ”the Mayans” var en rivaliserende gruppering til SAMCRO (Sons of Anarchy Motorcycle Club, Redwood Original).

I serien Mayans MC, som tager afsæt i en verden 2,5 år efter begivenhederne med Sons of Anarchy, følger man hovedpersonen Ezekiel ”EZ” Reyes. Han er netop blevet løsladt fra fængslet og er prospect i Mayans MC, som holder til i grænseområdet mellem Californien og Mexico.

Indtil videre er der kun frigivet datoer på de første fire episoder, men første sæson skulle angiveligt være på i alt 10 episoder. Ifølge HBO Nordic vil der blive tilføjet en ny episode én ugeligt. Nedenfor kan du se traileren til den nye serie.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.