Prøv en H-D og vind en uge på tur

Harley-Davidson udlodder en uges mc-tur med lommepenge blandt alle de, der prøvekører en Touring-model i løbet af oktober.

Harley-Davidson runder motorcykelsæsonen af med en konkurrence, der kan give en heldig vinder en uges
enestående køreoplevelse med lommepenge oven i hatten. Konkurrencen skal være med til at sætte ekstra
fokus på Harley-Davidson’s Touring modeller.

  • Tag en prøvetur på en Harley-Davidson Touring motorcykel inden 31. oktober 2018 med chance for at vinde en uges tur på en Harley.
  • Præmien inkluderer også 2.000 Euro i lommepenge til rejseudgifter, hotel og mad.
  • Der trækkes én vinder for Danmark, Norge og Finland
  • Det er nemt at deltage – man skal bare tage en prøvetur på en Touring. Prøveturen bookes på ridefree.harley-davidson.com eller hos Cap’s Harley-Davidson i Aarhus eller København.

Harley-Davidson’s 2019 Touring motorcykler

De nye 2019 Harley-Davidson Touring motorcykler har fået en markant opgradering. Road King Special,
Road Glide Special, Street Glide Special, Road Glide Ultra, Ultra Limited og Ultra Limited low har
fået ekstra muskler med den nye 114ci Milwaukee-Eight V-Twin motor. Et større moment der giver hurtigere acceleration fra 0-100 km/t og hurtigere fra 100-130 km/t i femte gear.

Alle Touring motorcyklerne har fået det nye BOOM!™ Box GTS Infotainment system. Hurtigere, mere responsivt og lettere at betjene. Der er udvidet Sat Nav, og nu også DAB radio og Apple CarPlay.

Man deltager i konkurrencen ved at prøve en af Harley-Davidsons Touring-modeller.

Få en prøvetur med chance for at vinde en uge på tur

Touring motorcyklerne skal opleves. Det starter med en prøvetur – og som et ekstra incitament til at tage en prøvetur, kommer man automatisk med i konkurrencen om en uges køretur på en Harley-Davidson motorcykel plus 2.000 Euro i lommepenge til rejseudgifter, hotel og mad.

Prøveturen bookes på ridefree.harley-davidson.com eller hos Cap’s Harley-Davidson i Aarhus eller København. Prøveturen skal være taget inden 31. oktober 2018. Der trækkes én vinder blandt deltagerne fra Danmark, Norge og Finland. Vinderen offentliggøres i november.