Project 2&4

Honda bygger bro mellem designafdelingerne for mc og bil med konceptet Honda Project 2&4.  Honda har lavet et nyt koncept under navnet Honda Project 2&4. Koncepter er et samarbejde mellem designafdelingen for motorcykler og designafdelingen for biler. Kort fortalt skulle Project 2&4 være en åben bil, som er drevet af en modificeret udgave af V4’eren fra RC213V MotoGP-racer, der i øvrigt også fås som en gadeversion.  
Målet for de to designafdelinger var at repræsentere virksomhedens ”drive to inspire” – altså drivkilden til inspiration for andre – og Honda Project 2&4 blev altså produktet for Hondas motorcykel-designcenter i Asaka og automobil design-centeret i Wako, Japan.
 Honda beskriver koncept som ”mindre kabinestruktur”, som går i retning af Ariel Atom, KTM X-Bow eller Polaris Slingshot. Ifølge Honda er Project 2&4 ”friheden af en motorcykel og manøvredygtigheden af en bil”. Honda Project 2&4 vil blive officielt præsenteret den 15. september til Frankfurt Motor Show. Indtil da læs mere på Honda Project 2&4.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.