Rabat på DB Autozug

DB Autozug fylder 80 år, og det fejres med skiftende ugentlige jubilæumstilbud i maj. Pressemeddelelse I anledning af Deutsche Bahn (DB) Autozugs jubilæum "80 år bil i toget" kan rejsende i månederne maj og juni køre særlig billigt gennem Europa.

Skiftende ugentlige nationale tilbud gør transport med DB Autozug endnu mere attraktiv. Den første uge i maj med et tilbud på afgange til Italien.

Bestiller man en DB Autozug-rejse til Italien fra 1. maj til 9. maj 2010, gives der 15 % rabat. Det gælder for alle komfortklasser i rejseperioden 8. maj til 30. juni 2010 – undtaget er bestillinger til Autozug-specialtarif.

Rabatten er gyldig for følgende forbindelser til Italien: Hamburg-Bolzano, Hamburg-Trieste, Hamburg-Verona, Hildesheim-Alessandria, Hildesheim-Bolzano, Berlin-Bolzano og Berlin-Trieste.

For at få rabatten, skal man gå ind på www.dbautozug.dk og indtaste koden ”Italien80” i feltet "Special offer". Det er ikke muligt at få rabat på allerede bestilte rejser, ombestillinger og annulleringer.

Senere følger tilbud på rejser med DB Autozug til Østrig, Frankrig og gennem Tyskland. Yderligere oplysninger fås på www.dbautozug.dk.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.