Prang på podiet i Oschersleben

  • #13 René Prang Ducati Panigale V4 S foto Dan Stenstrup Pedersen..JPG
  • Rene Prang 2. plads Oshersleben 01.07.18.JPG

Den danske roadracingveteran René Prang har for alvor fået gang i V4-Ducati’en og tog to podiepladser ved Festival Italia i Oschersleben Tyskland.

René Prang snuppede podiepladser i begge løb i Dutch Ducati Challenge serien – med en 3. plads i løbet lørdag, og en hårdt tilkæmpet 2. plads i søndagens løb.

Prang havde først og fremmest taget turen til Oschersleben for at træne, teste og få kørt sig ind på sin nye Ducati Panigale V4 S - men benyttede samtidig lejligheden til at køre med i Dutch Ducati Challenge serie.

Ved lørdagens tidtagningen tog Prang en startposition som nr. 4. Han kiksede starten og faldt tilbage på en 9. plads. Herfra arbejdede han sig op i feltet, og endte med at kæmpe om 2. pladsen med en anden dansker, og sin gode ven Allan Østli.

Over flere omgange lå Prang lige i baghjulet af Østli, men til sidst lykkedes det for Prang at komme omkring Allan Østli. Men da løbet blev flaget af, på grund af et styrt, middelbart efter Prang’s overhaling – blev det endelige resultat af løbet blev afgjort ved stillingen i den sidste hele kørte omgang, så René Prang måtte tage til takke med 3. pladsen. Til gengæld kørte René Prang løbets hurtigste omgang.

Søndagens løb var næsten en gentagelse af lørdagens løb mellem Østli og Prang, blot endte dysten med omvendt fortegn, da Rene efter flere angreb kæmpede sig forbi Østli kort før mål og indtog 2. pladsen i løbet. Begge løb blev vundet af hollandske Jost van Thiel.

René Prang er rigtig godt tilfreds med weekendens resultater, ikke mindst fordi det gennem flere småjusteringer er lykkedes at få mere fart i raceren.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.