MC nyheder

Retro-byggesæt til Kawasaki Z 900

  • kawasaki z 900 zxr 750 mctc (2).jpg
  • kawasaki z 900 zxr 750 mctc (4).jpg
  • kawasaki z 900 zxr 750 mctc (3).jpg

En spansk custom-virksomhed har lavet et samlesæt til Kawasaki Z 900, der forvandler streetfighteren til en superbike-replika fra forrige århundrede.

Hvis du har lidt en forkærlighed for sportsmotorcykler fra slut-80'erne (og hvem har ikke det), er det nu muligt at omdanne din moderne nøgenmotorcykel til noget, der ligner én af fortidens helte.

Et nyt bodykit er nemlig blevet lanceret, der tager inspiration i Kawasaki ZXR 750 H1 anno 1989 og forvandler en almindelig Z 900 til noget, der er alt andet end almindeligt, blot ved at udskifte udvalgte kåbedele med speciallavede retroelementer.

Kåbedelene skulle være lige til at skrue på, men gør en enorm forskel for motorcyklens overordnede udtryk.

Skaberne af sættet er den spanske custom-virksomhed Japan Legends, der har specialiseret sig i at lave kits, som hylder netop japanske legender fra slutningen af sidste årtusind, og vi så faktisk prototypen på Z 900-kittet på EICMA sidste efterår - den ser også fed ud i virkeligheden.

Sættet, som Japan Legends kalder ZXR 900, kan forudbestilles ved at skrive til dem på info@japan-legends.com, webshoppen er ikke helt på plads endnu, og det er muligt at få det sendt til Danmark. De laver flere forskellige farvevarianter, og priserne starter ved 1.500 Euro (cirka 11.200 kroner) og slutter ved 2.500 Euro (18.700 kroner) for det viste "Anniversary"-kit, hvor den originale tank skal males.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.