Road Glide Special

Harley-Davidson genlancerer Road Glide Special Pressemeddelelse Uger før lanceringen af ​​alle de nye 2015 modeller er der forpremiere på Harley-Davidsons Road Glide Special, som er én af de nye 2015-motorcykler. Den slanke, hajnæseformede Touring model, der er udviklet med DNA fra den kundedrevne produktudvikling i Projekt Rushmore, blev afsløret i fredags ved Sturgis Motorcycle Rally i South Dakota, USA.

 "Road Glide har altid haft en stor tilhængerskare, og det er grunden til, at den nu er tilbage i det nye line-up. Det er spændende nyt for vores kunder og vores virksomhed," siger Matt Levatich, President og Chief Operating Officer i Harley-Davidson Motor Company. "Med teknologi fra Project Rushmore, intuitive funktioner og iøjnefaldende ny styling garanterer vi en forbedret køreoplevelse for Road Glides mange trofaste fans og de ​​mange andre, der er på udkig efter det moderne Project Rushmore design."

 Et kig på den nye udformning af Road Glide Special kåben viser, at traditionel form og konvention er blevet sat til side, og et mere rebelsk design er dukket op. Road Glide Special fik sin status ved at tilfredsstille en krævende fanskare, og nu er den tilbage i en ny udgave. Fra de fremtrædende nye Dual Reflektor Daymaker™ LED-forlygter til det håndjusterbare lavprofil baghjulsophæng er Road Glide Special et bevis på, hvad der kan opnås, når du stiler mod en høj standard, og tager den tid, det kræver for at nå den. Road Glide Special er det ultimative udtryk for brugerdefineret, uhæmmet aggression og bakker det op med alle de mest efterspurgte egenskaber og funktioner blandt vores kørere.

 "Road Glide har altid været den ultimative cykel til en kører, der ønsker noget helt unikt. En person, der ønsker at regere som vejens konge," siger Mike Goche, Manager af Product Planning. "Den nye model opfylder fuldt ud dette krav samtidig med, at den giver en betydelig forbedring i komfort og har alle de ønskede Project RUSHMORE funktioner, som har været et kæmpehit blandt touring-kørere i hele verden."  Road Glide SpecialUd fra utallige timers test i vindtunnel er den nye rammemonterede Road Glide Special udformet med en tredobbelt Splitstream kåbe, der reducerer vindtrykket på køreren, og i stedet komfortabelt fordeler luftstrømmen omkring køreren. Det strålende hvide lys fra Dual Daymaker™ Reflektor LED forlygten skærer klart gennem selv de mørkeste nætter. Midt på den indre kåbe findes premium Boom!™ Box 6.5GT infotainment-systemet med touch-skærm og GPS navigation, som også kan styres af to joysticks placeret på et nyt bagudvendt styr, der sætter køreren i en kommanderende, behagelig stilling. En High Output Twin Cam 103™ V-Twin motor brøler gennem to krom lyddæmpere og det store drejningsmoment er lige ved hånden med et let drej med gashåndtaget. Touring-funktioner omfatter one-touch sadeltasker, fartpilot og letaflæselige displays. For ekstra køresikkerhed har Road Glide Special Reflex™ forbundne bremser med ABS og en eksklusiv lakeret indvendig kåbe samt håndmalede nålestriber, som giver stylingen lige det ekstra.  Se mere på www.harley-davidson.dk.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.