MC nyheder

Robot vs. Racerkører - hvem er hurtigst?

Denne uge finder Tokyo Motorshow 2017 sted, og Yamaha har medbragt en robot, der kan køre motorcykel - men kan den køre fra Valentino Rossi?

Dette kan være et vendepunkt i magtforholdet mellem menneske og maskine, en direkte duel som fra en science fiction-film mellem en robot og en racerkører.

Yamaha er klar med version 2 af deres Motobot; en robot der er i stand til at køre en motorcykel fuldstændig uden modifikationer. Målene for dette års udgave af robotten har været at kunne navigere rundt på en racerbane med hastigheder over 200 km/t, samt at udfordre den flerdobbelte MotoGP verdensmester Valentino Rossi til et racerløb på omgangstider.

Som sagt så gjort, og netop nu afholder Yamaha en afstemning om, hvem af de "to" racerkørere, som fansene tror, der var hurtigst på identiske Yamaha YZF-R1M motorcykler - Rossi eller Motobot.

Vinderen offentliggøres i overmorgen den 25/10, men du kan stadig nå at give din stemme med, hvis du klikker på teksten her. 

Og i videoen nedenfor kan du se Motobot i aktion sidste år (dengang dog stadig med "støttehjul"), da udfordringen til Valentino Rossi blev leveret - fremtiden er landet!