Royal Enfield breder sig i Danmark

Der er stigende interesse for Royal Enfields nye modeller. Det gælder også herhjemme.

”Nu er tiden kommet, hvor det bliver meget nemmere for de danske motorcyklister at opleve og erhverve sig en Royal Enfield”.

Sådan siger Hans Ole Olesen, mc-ansvarlig hos ProAtv i Sæby, der siden starten af 2018 har været dansk importør af Royal Enfield. Udtalelsen skal ses i lyset af, at ProAtv har opnået godkendelse ved Royal Enfield til at oprette et landsdækkende forhandlernetværk i Danmark. Og det bliver der arbejdet hårdt på i denne tid.

Blandt andet derfor inviterer den nordjyske importør også til husmesse i Sæby i hele uge 39, hvor kommende samarbejdspartnere og forhandlere kan kigge forbi og få en ”indisk smagsoplevelse”.

Oplev Indien i Sæby, Slagelse og Hjørring

De første forhandler-kontrakter er dog allerede indgået med Buchberg MC i Slagelse og TK Motor i Hjørring. Det betyder, at Royal Enfield-interesserede allerede nu kan opleve de nyeste modeller både i Jylland og på Sjælland.

Foreløbig lagerføres de to twin-modeller Interceptor 650 og Continental GT 650, den mindre Himalayan og de to 500-kubikkere Bullet og Classic.

Læs mere på Facebooksiden Royal Enfield Denmark og på importørens hjemmeside.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.