MC nyheder

Royal Enfield breder sig i Danmark

Der er stigende interesse for Royal Enfields nye modeller. Det gælder også herhjemme.

”Nu er tiden kommet, hvor det bliver meget nemmere for de danske motorcyklister at opleve og erhverve sig en Royal Enfield”.

Sådan siger Hans Ole Olesen, mc-ansvarlig hos ProAtv i Sæby, der siden starten af 2018 har været dansk importør af Royal Enfield. Udtalelsen skal ses i lyset af, at ProAtv har opnået godkendelse ved Royal Enfield til at oprette et landsdækkende forhandlernetværk i Danmark. Og det bliver der arbejdet hårdt på i denne tid.

Blandt andet derfor inviterer den nordjyske importør også til husmesse i Sæby i hele uge 39, hvor kommende samarbejdspartnere og forhandlere kan kigge forbi og få en ”indisk smagsoplevelse”.

Oplev Indien i Sæby, Slagelse og Hjørring

De første forhandler-kontrakter er dog allerede indgået med Buchberg MC i Slagelse og TK Motor i Hjørring. Det betyder, at Royal Enfield-interesserede allerede nu kan opleve de nyeste modeller både i Jylland og på Sjælland.

Foreløbig lagerføres de to twin-modeller Interceptor 650 og Continental GT 650, den mindre Himalayan og de to 500-kubikkere Bullet og Classic.

Læs mere på Facebooksiden Royal Enfield Denmark og på importørens hjemmeside.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.