Ruten er lagt for årets FIM Rally

  • FIM fælles.jpg
  • litauentxt.png

Litauen er årets vært, og alle danske mc’ister kan deltage i FIM Rally - hvor man siden 1936 har mødtes for at opleve værtslandets kultur, mad, musik m.m.

Det tre-dages FIM Rally (træf) har normalt mere end 1.000 deltagere fra over 20 lande, og i år er 73. gang, det bliver afholdt.

På første dag afleverer deltagerne dokumentation, som afgør hvilket land og klub de forskellige pokaler går til. Dagen sluttes med middag og underholdning. Her kan der festes igennem, da næste dag byder på udflugt i busser, tog, færger eller lignende uden mc’er. God mad og hygge er kodeordene for udflugten og den efterfølgende middag med underholdning. Tredje dag køres i kortege, hvilket altid er en speciel oplevelse, og til festmiddagen afgøres kampen om træffets store trofæ.

  

FIM Rally i 2018 afvikles i Trakai i Litauen den 25. til 27. juli. Tilmeldingsfristen er omkring midten af april, og prisen med camping og deltagergebyr bliver på ca. 1.900 kr. per person. Forvent en meget ”basic” FIM Rally, men med lave priser i butikkerne og sikkert meget hygge imellem deltagerne.

Du finder yderligere info på arrangørernes hjemmeside www.fim-rally2018.com på DMC’s hjemmeside www.danskemotorcyklister.dk og http://stup.dk/.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.