Sæsonafslutning på Danmarks Motorcykelmuseum

Danmarks Motorcykelmuseum i Stubbekøbing på Falster inviterer til sæsonlukning og fælleskørsel søndag 20. oktober.

Motorcykelmuseets sæsonlukning den sidste søndag i uge 42, søndag d. 20. oktober 2019, markeres som sædvanligt med fælleskørsel for motorcykler i alle aldre og veteranbiler fra Cementen foran Hallen i Nykøbing Falster med afgang klokken 10. Museet har på dagen en speciel lav sæsonlukningsentré på 20 kroner, som går direkte til støtte af museet.

I efterårsferien er det sidste chance for at se museets særudstillinger i både Radio – og motorcykelafdelingen, hvor sidstnævnte i år har haft specielt fokus på de danske motorcykler samt ”dødsdromen”, som var et fast indslag ved byfester og markedspladser i en ikke så fjern fortid.

Museets og venneforeningens frivillige har bygget et udsnit af en dødsdrom i fuld størrelse, og den er sat op sammen med nogle af de motorcykler, der blev brugt af blandt andet ”Motor Cirkus” til deres forestillinger.

Køreklar Elleham-motorcykel ”K 92”

J.C.H. Ellehammer fremstillede fra 1904 til 1914 1.000 styk motorcykler af mærket Elleham.

Teknisk Museum i Helsingør og motorcyklens ejer, Ellehammer Fonden, har meget generøst udlånt deres Elleham K 92 fra 1907, som er både køreklar og indregistreret, og som har deltaget og fuldført i flere Skagensløb.

Danmarks Motorcykelmuseum må benytte den med behørig respekt for dens høje alder, så det kan være, at man kommer til at se en ægte Elleham køre på vejene i 2020. Der findes 10 styk Elleham i Danmark, og med de to, som museet har i forvejen, kan knapt en tredjedel af Danmarks Elleham-motorcykler ses på Danmarks Motorcykelmuseum i efterårsferien.

Åbningstider i resten af 2019

Oktober til og med uge 42: Lørdag og søndag klokken 10-16

Efterårsferien (uge 42) fra 12. oktober til og med 20. oktober: Åbent alle dage klokken 10-16

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.