MC nyheder

Sæsonstart på Ring Djursland

Sikkerpå2hjul og Tradium Ring Djursland byder velkommen til 2022 med et åbningsarrangement i den gode sags tjeneste lørdag den 30. april.

En ny kursussæson står for døren på Tradium Ring Djursland, og i samarbejde med Sikkerpå2hjul bliver åbningen skudt i gang med masser af motorcykler på banen og indsamling af penge til et godt formål.

Lørdag den 30. april fra klokken 10 til 14 kan alle nemlig komme på egen motorcykel og få mindst fem omgange på "Ringen" efter en erfaren instruktør. Den symbolske pris er 100 kroner per person, som ubeskåret doneres til at støtte lokale ubemidlede projekter i nærområdet.

Læs mere og køb billet på Sikkerpå2hjuls hjemmeside – og kig gerne forbi MC Touring Camp til en bid aftensmad efter arrangementet!

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.