MC nyheder

Scrambler har fået vokseværk

Triumph løfter en flig af sløret for en ny Scrambler 1200.

Én Scrambler på modelprogrammet er åbenbart ikke nok for engelske Triumph. For inden længe rammer en ny og større Scrambler gaden – eller grusvejen om man vil.

Ifølge Triumph vil den nye Scrambler – som indtil videre hedder Scrambler 1200 – komme til at blive en ”game-changer”. Briterne har i det hele taget ikke sparet på superlativerne i beskrivelsen af det nye ”vidunder” på firmaets internationale hjemmeside:

”Scrambler 1200 markerer fødslen af en fantastisk ny motorcykelgeneration. Med niveauer af dual-purpose-kapacitet, som ikke tidligere er set, er denne utrolige full-on scrambler lige så fantastisk i terrænet, som den er på vejen, og som gør alt, hvad en adventure-maskine kan – det hele med en autentisk scrambler-stil og -attitude (oversat, red.)”.

Men udover den farverige beskrivelse og et par teaser-videoer, som du kan se en af nederst, er det sparsomt, hvad vi ved om den nye Scrambler 1200. Diverse ”spionbilleder” på internettet afslører dog, at Scrambler 1200 er udstyret med dobbelte oplagte lydpotter, USD-forgaffel og trådegerfælge.

Rygterne vil også vide, at motoren højst sandsynligt bliver den kendte række-toer på 1.200 kubik, som vi kender fra blandt andet Bonneville Bobber og Speedmaster – eller den smidige række-treer, som Tiger 1200 er udstyret med.

Det bliver under alle omstændigheder spændende at få indblik i de fulde specifikationer, når Triumph – efter planen – viser Scrambler 1200 frem for offentligheden 24. oktober. Specielt vægten, som må siges at være afgørende for, hvor meget ”scrambler” der kommer til at være over Scrambler 1200, bliver interessant at se.

Ønsker man seneste nyt om Scrambler 1200, kan man tilmelde sig et nyhedsbrev via Triumphs hjemmeside her (nederst).

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.