MC nyheder

Se Campens fede 2021-program

Når MC Touring Camp efter planen slår dørene op torsdag den 29. april 2021, bliver det til en sæson tætpakket med fede arrangementer for enhver smag.

Selvom alt lige nu kan synes mørkt, koldt og coronalukket, er der lys for enden af tunnelen takket være vacciner og skiftende årstider. MC Touring Camp forventer derfor at kunne slå dørene op torsdag 29/4 til en forhåbentlig fantastisk ny mc-sæson. 

Live-musik, event-bar og demokørsel
Vi har i hvert fald forsøgt at hjælpe mc-humøret på vej med en sæson, der byder på flere forskellige, nye og spændende arrangementer, end der nogensinde før har været på MC Touring Camp.

Her ses et lille udpluk af eventkalenderen 2021. Klik på billede for at se alle årets arrangementer.

Der vil både være live-musik og mad over åben ild, demodage hvor der kan sparkes dæk og prøves nye motorcykler, fællesture med start fra Campen og meget andet. Derudover glæder vi os til at indvie vores nye eventbar "Sidevognen", så hvis du ikke allerede har booket hytte eller teltplads til ét eller flere af årets arrangementer eller måske en sommerferie med rigelig tid ved poolen så skynd dig ind på www.touringcamp.dk allerede i dag og vær sikker på at få en plads på Danmarks fede MC-campingplads!

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.