Se den nye Streetfighter

En ny Streetfighter er på trapperne til 2012, og Ducati har nu frigivet billeder af den nye sportslige 848 nøgenmodel. Af Lars Rulffs –lr@mctc.dk   Ducati kommer med en nøgen 848, som har sportsmaskinens 849 kubik Testastretta motor og traction-control, men chassiset er ændret og tilpasset streetfighteren. Storebror Streetfighter på 1.099 kubik scorede point på Milano messen tilbage i november 2008, hvor den vandt "Smukkeste Bike” prisen - og med 155 hk til ca. 170 kg hævede den standarden for ekstreme nøgne mc’er. 
848 Streetfighter udvider Ducatis program, og hvis den følger trenden fra sportsmaskinerne, kan man forvente en mindre rå og mere brugervenlig model.  Den nye Streetfighter skulle ifølge Ducati være tilgængelig fra november 2011 og fremefter. Fighteren kan leveres klædt i rødt, gult eller mat-sort. Prisen er endnu ukendt.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit medlemsnummer nedenfor og tryk ”nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.