Sidste chance for at stemme

  • 8F55F98A.jpg
  • A55A8884.jpg
  • HD_600x400_BOTK_Cph_Nyhedsbrev.jpg
  • HD_600x400_BOTK_Aarh_Nyhedsbrev.jpg

Søndag 18. februar er sidste chance for at stemme på de danske deltagere i Harley-Davidson-konkurrencen Battle of the Kings.

Kapløbet om at komme i finalen i Harley-Davidsons interne forhandler-konkurrence, Battle of the Kings, er ved at være slut. Men til og med søndag kan man stadig nå at give sit besyv med og stemme på de to danske deltagere. Det er Cap’s Harley-Davidson i Aarhus og København, som repræsenterer Danmark.

Blandt de nordiske forhandlere skal kåres en nordisk vinder. Afstemningen slutter søndag 18. februar, og dem med flest stemmer vurderes herefter af en jury, som kårer den nordiske vinder, der går videre til den store Battle of the Kings finale senere på året.

Hvis man hjælpe de to danske Harley-Davidson-forhandlere og deres custom motorcykler med at komme i finalen, kan man stemme på dem ved at følge de to link herunder. Her er det også muligt at se flere billeder og video af maskinerne.

Cap's Harley-Davidson Aarhus og Gold Flake 48.

Cap's Harley-Davidson Copenhagen og The Ultimate Bike.

Mere end 200 Harley-Davidson-forhandlere verden over kæmper lige nu i Battle of the Kings-konkurrencen.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.