MC nyheder

Skæbnetime for Isle of Samsoe-løb

Tirsdag 9. oktober skal Samsø Kommune tage endelig stilling til roadracing-eventet Isle of Samsoe.

Snart bliver det afgjort, om motorcykelløbet Isle of Samsoe får luft under vingerne eller ej. På et kommunalbestyrelsesmøde i Samsø Kommune tirsdag 9. oktober skal politikerne nemlig tage stilling til, hvorvidt de ønsker at gå videre med idéen – eller forkaste den.

Det oplyser Samsø Kommunes borgmester, Marcel Meijer (S), som også kan bekræfte, at selskabet bag Isle of Samsoe rettidigt har indsendt svar på en lang række spørgsmål, som Samsø Kommune tidligere har efterlyst. Svarfristen var 1. oktober.

Marcel Meijer ønsker dog ikke at udtale sig yderligere om Isle of Samsoe-løbet, før kommunalbestyrelsen har drøftet og taget stilling til sagen tirsdag, hvor emnet altså er på dagsordenen.

Manden bag tror (stadig) på idéen

Initiativtager og leder af selskabet bag Isle of Samsoe, Gorm Reedtz, er – trods en lang proces – fortsat optimistisk forud for tirsdagens møde og Isle of Samsoe-eventets endelige afgørelse.

”Vi har talt med stort set hele erhvervslivet på øen, og 95 procent af alle de mennesker, vi har talt med, er overraskende positive overfor idéen. Selvfølgelig er der nogle enkelte, der ikke er positive, men i sidste ende er det et spørgsmål om, hvor Samsø Kommunes politikere vælger at lægge snittet,” siger han.

Ifølge planen skal første udgave af Isle of Samsoe finde sted allerede i efteråret 2019. Det sker selvfølgelig kun, hvis politikerne på Samsø vælger at støtte op om projektet.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.