Skæbnetime for Isle of Samsoe-løb

Tirsdag 9. oktober skal Samsø Kommune tage endelig stilling til roadracing-eventet Isle of Samsoe.

Snart bliver det afgjort, om motorcykelløbet Isle of Samsoe får luft under vingerne eller ej. På et kommunalbestyrelsesmøde i Samsø Kommune tirsdag 9. oktober skal politikerne nemlig tage stilling til, hvorvidt de ønsker at gå videre med idéen – eller forkaste den.

Det oplyser Samsø Kommunes borgmester, Marcel Meijer (S), som også kan bekræfte, at selskabet bag Isle of Samsoe rettidigt har indsendt svar på en lang række spørgsmål, som Samsø Kommune tidligere har efterlyst. Svarfristen var 1. oktober.

Marcel Meijer ønsker dog ikke at udtale sig yderligere om Isle of Samsoe-løbet, før kommunalbestyrelsen har drøftet og taget stilling til sagen tirsdag, hvor emnet altså er på dagsordenen.

Manden bag tror (stadig) på idéen

Initiativtager og leder af selskabet bag Isle of Samsoe, Gorm Reedtz, er – trods en lang proces – fortsat optimistisk forud for tirsdagens møde og Isle of Samsoe-eventets endelige afgørelse.

”Vi har talt med stort set hele erhvervslivet på øen, og 95 procent af alle de mennesker, vi har talt med, er overraskende positive overfor idéen. Selvfølgelig er der nogle enkelte, der ikke er positive, men i sidste ende er det et spørgsmål om, hvor Samsø Kommunes politikere vælger at lægge snittet,” siger han.

Ifølge planen skal første udgave af Isle of Samsoe finde sted allerede i efteråret 2019. Det sker selvfølgelig kun, hvis politikerne på Samsø vælger at støtte op om projektet.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.