Besøg "Mit MCTC"

Det er nu muligt at logge ind på "Mit MCTC" her på hjemmesiden, hvor du kan læse Touring Nyt digitalt og administrere dit MCTC-medlemskab.

Login-feltet til det nye Mit MCTC er synligt, og det er nu muligt at logge ind og læse Touring Nyt her på hjemmesiden. Vi håber, medlemmerne vil tage godt imod både det digitale tiltag og det trykte medlemsblads nye udtryk!

Til Touring Nyt nummer 1/2019 har vi nemlig valgt at lancere et nyt design med lakeret omslag, limet ryg og et nyt bladhoved. Vi har også lavet layout-opdateringer inde i bladet, og forsøgt at gøre indholdet mere overskueligt med faste nyheds- og klubsegmenter forrest og bagerst i bladet. Kernen i Touring Nyt vil dog stadig være test af motorcykler og udstyr, inspirerende rejsehistorier fra medlemmernes oplevelser på to hjul samt de skæve fortællinger fra motorcykelfællesskaber, -entusiaster og -arrangementer rundt om i landet.

Du kan nu logge ind på Mit MCTC, hvor du kan læse Touring Nyt digitalt og administrere dit medlemskab.

Touring Nyt 1/2019 vil som nævnt også være den første udgivelse fra MC Touring Club, der kan tilgås digitalt. Det er et nyt tiltag, der fremover vil være inkluderet i MCTC-medlemskabet, så alle medlemmer frit kan benytte sig af muligheden, hvis de ønsker. Efter planen skal det nye medlems-login på hjemmesiden gå i luften fra starten af februar, når alle har modtaget denne udgivelse af Touring Nyt i printformat. Herefter vil det være muligt at logge ind på ”Mit MCTC” i øverste højre hjørne af hjemmesiden på pc og nederst på siden på smartphone.

Når man er logget ind på ”Mit MCTC”, kan man læse Touring Nyt på computer, tablet, smartphone eller en anden enhed med internetforbindelse. Derudover vil det senere blive muligt at styre sit abonnement herindefra: Eksempelvis fravælge at få Touring Nyt på print, tilføje flere kontaktoplysninger eller ændre sin adresse i tilfælde af flytning.

Du finder det digitale Touring Nyt i menuen under "Touring Nyt" eller ved at klikke her.

Vær opmærksom på, at medlemsnummer og adgangskode er personlige og må ikke deles. Ved misbrug kan adgangen blive lukket uden varsel.

Rigtig god fornøjelse til alle nuværende medlemmer, og hvis du endnu ikke er medlem, men kunne tænkte dig Danmarks største magasin om motorcykler (nu også digitalt) til 190 kr. om året – så kan et medlemskab tegnes lige her.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.