MC nyheder

Spar 25 % på speedway-billetter

  • Speedwayligaen_rabat_2022_mctc (1).jpg
  • Speedwayligaen_rabat_2022_mctc (2).jpg
  • Speedwayligaen_rabat_2022_mctc (3).jpg
  • Speedwayligaen_rabat_2022_mctc (4).jpg

MCTC indgår samarbejde med SpeedwayLigaen, så MCTC-medlemmer nu får 25 % rabat på billetter i Danmarks bedste række indenfor speedway-sporten.

I Danmark er der en række motorcyklister, der kører noget pænere end de store navne i SpeedwayLigaen. Hele 38.000 af dem er organiseret i MCTC – Landsforeningen for motorcyklister, som SpeedwayLigaen netop har indgået et samarbejde med.

"Vi har jo et stort værdifællesskab ved glæden ved at boltre os på to motoriserede hjul," udtaler SpeedwayLigaens formand, Jørgen Bitsch, som derfor finder det naturligt, at SpeedwayLigaen hjælper MCTC med at komme til speedway – og MCTC med at gøre SpeedwayLigaen mere kendt.

Hos MCTC er forretningsfører Søren Holm Bendtsen også glad for samarbejdet. "Som interesseorganisation vil vi gerne tilbyde vores medlemmer så mange spændende muligheder som muligt, og her er samarbejdet med SpeedwayLigaen oplagt," siger han.

Som MCTC-medlem får du 25 % rabat på billetter til SpeedwayLigaen. Du finder din rabatkode via LogBuy. Hvis du som MCTC-medlem endnu ikke er tilmeldt LogBuy, skal du først aktivere 'Information & medlemsfordele' på din profil på mitMCTC. Har du spørgsmål skal du henvende dig på info@mctc.dk eller tlf. 86116200.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.