MC nyheder

Start sæsonen på Ring Djursland

Tradium Ring Djursland vil i samarbejde med Sikkerpå2hjul, MCTC og Bridgestone sige velkommen til alle motorcyklister til en spændende kursussæson på "Ringen" og en god sæson på landevejen.

Lørdag 22. april fra kl. 10.00 - 14.00 åbner Tradium Ring Djursland & SP2H portene til Ring Djursland for at byde velkommen til 2023 og invitere dig til en køretur på banen efter en af deres erfarne instruktører.

Deltagere bliver inddelt i grupper efter erfaring, og prisen per deltager er et symbolsk beløb på 100 kroner, der efterfølgende ubeskåret doneres til at støtte lokale ubemidlede projekter i nærområdet af Tradium Ring Djursland, og der er en sandwich og en vand til de første 200 betalende deltager.

Der trækkes også lod imellem de betalende deltagere om et for- og bagdæk fra Bridgestone, der passer til den motorcykel du deltager med på dagen.

 

Kørslen foregår på din egen motorcykel, forudsat at den ikke støjer mere end 95 dB – der ikke tale om nogen former for racemulighed, og der kommer ikke til at ske overhalinger.

Der er rullende udskiftning startende fra kl.10:00, men sidste ankomst er kl. 13:45, hvis man vil ud på banen.

Tilmelding indtil fredag 21. april kl.12.00 via linket her:

Alternativt er at anvend MobilePay 972596 og tilføje teksten: SP2H

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.