Stort åbent hus hos H-D

Harley-Davidson starter motorcykel-sæsonen med åbent hus arrangement hos de fire autoriserede forhandlere den 10. april. Traditionen tro kickstartes sæsonen med åbent hus arrangementer hos forhandlerne. Hos Harley-Davidson sker det lørdag den 10. april med non-stop demokørsel, levende musik, pølser på grillen, sjov for børnene og god stemning.

Både gamle kendinge og nye Harley-elskere har mulighed for at få en prøvetur. Derfor har vi hele dagen prøvekørsel på udvalgte modeller, og der bliver mulighed for at opleve den særlige Harley stemning”, fortæller Lars Kildholt, CAP’s Harley-Davidson i København – der er en af fire autoriserede Harley-Davidson forhandlere i Danmark.

Der præsenteres desuden en spritny Harley-model ved åbent hus arrangementerne – Sportster familiens nye medlem Forty-Eight.

Dørene åbnes kl. 10 og arrangementet kører frem til kl.16.Hver af de fire forhandlere har noget ekstra på programmet. Fx hos Harley-Davidson Aalborg, hvor Mads ”Blærerøv” Christensen kommer forbi og underholder. Læs mere om åbent hus arrangementerne på www.h-dkampagne.dk eller klik ind på forhandlernes hjemmesider.

Harley-Davidson Open House i Aalborg, Århus, Rødding og København lørdag d. 10. april kl. 10-16.

Yderligere oplysninger kan fås hos:
Aalborg:Christian Falberg, Harley-Davidson Aalborg, telefon: 98 19 35 35Hjørringvej 205, 9400 Nørresundby

Århus:Alf Vatne, CAP’s Århus, Harley-Davidson, telefon: 87 41 55 55Lystrupvej 1E, 8240 Risskov

Rødding:Jens Müller, Custom Cycle Harley-Davidson, telefon: 74 82 29 28Brændstrup Røddingvej 1, 6630 Rødding

København:Lars Kildholt, CAP’s Copenhagen, Harley-Davidson, telefon: 36 45 03 45Gl. Køge Landevej 84, 2500 Valby  

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.