Stort åbent hus i Roskilde

Det bliver en fest, når Cap's Copenhagen åbner sit nye H-D-hus på Vestre Hedevej 24 i Roskilde lørdag 28. september. Se hele programmet her.

Cap's Copenhagen flytter fra Valby til Roskilde i et nyt, stort Harley-Davidson Hus. Det bliver fejret med åbningsfest lørdag 28. september, som også markerer indvielsen af mere end 3.000 kvadratmeter udstilling, værkstedsfaciliteter og reservedelslager. Åbent hus-arrangementet er samtidig Harley-sæsonafslutning for hele Danmark.

Cap's Aarhus og Custom Cycle plejer at holde åbent hus samtidig med Cap's Copenhagen som sæsonslutning. Men denne gang samler de det hele i Roskilde, så du vil denne dag også kunne møde personale fra Aarhus og Rødding i Roskilde.

Den store grand opening-fest starter lørdag 28. september klokken 10, hvor Roskildes borgmester Tomas Breddam og racerkører Jan Magnussen kommer og ”klipper snoren”. Cap's forventer, at ”flere tusinde” fra hele motorcykel-miljøet kommer forbi for at se det nye, flotte hus, så der bliver gang i den.

Fra morgenstunden er der kaffe og rundstykker, og i løbet af dagen bliver der masser af aktiviteter, gratis drikkevarer og live rock’n’roll. Der er selvfølgelig masser af gode tilbud i butikken og masser af motorcykler at se på både i og uden for butikken. Der vil også være gratis øl, vand, kaffe og popcorn hele dagen - og naturligvis også hoppeborg til ungerne. Herudover er det muligt at møde leverandører og H.O.G. Copenhagen Chapter, ligesom der vil være repræsentanter for H.O.G. Chapter 1 Aros og H.O.G. Chapter Jylland Syd.

Åbent hus-program fra klokken 10-16:

  • 9:30-10:30 Gratis Kaffe og Rundstykker
  • 9:45 Stiff Upper Lipp starter op med lidt stille morgen-rock
  • 10:00 Roskildes Borgmester Tomas Breddam, Jan Magnussen og Lars Kildholt klipper snoren til butikken
  • 10:15-16:00 Prøvekørsel på udvalgte 2019- og 2020-modeller
  • 10:30 Stiff Upper Lipp giver den mere gas
  • 12:00 Første Motorcykel leveres fra Roskilde
  • 12:15-15:00 Dirty Guns går på Scenen og spiller mere rock
  • 16:00 Tak for i dag

Sidste åbningsdag i Valby var fredag 20. september. Fra 21. til 27. september er både butikken og værkstedet lukket, imens der flyttes til Roskilde.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.