MC sport

Superbike vs. MotoGP på Aragon

Kawasakis seksdobbelte superbike-verdensmester Rea overaskede med at være hurtigere end MotoGP-testkøreren Pedrosa i Aragon-test.

Den regerende WorldSBK-konge Jonathan Rea overgik den tidligere MotoGP-stjerne og nuværende fabriks KTM-testkører Dani Pedrosa under en test 5. maj på Motorland Aragon – trods KTM’s MotoGP-racer var 20 km/t hurtigere på toppen.

Rea kørte den produktionsbaserede Kawasaki ZX-10 RR i tiden 1,49.547. I et blandet felt af superbikes og to RC16 MotoGP-racere fra KTM, var Pedrosa's tid på 1,49.921 testens anden hurtigste.

Spanieren med # 26 prøvede hårdt til og styrtede med RC16’eren, da der var cirka 30 minutter tilbage af træningen, hvor han var marginalt hurtigere end Rea’s teamkollega Alex Lowes på den anden KRT ZX-10RR, der med 1,49.929 blev blandt de tre eneste i testen under tiden 1.50.

Det vidner om, at SBK-vinder Rea er klar til angrebet på sin syvende titel. Det fortæller også, at SBK-serien har et højt niveau for både kørere og maskiner – og ikke mindst for Pirelli-dækkene.

KTM har haft en del problemer med tilpasse raceren til især Michelins fordæk i 2021 (efter den hårde compound ikke længere er tilgængelig), og det kan også spille en ikke ubetydelig rolle i Rea’s overraskende testdominans over Pedrosa.    

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.