Superbikes fra Ducati

Ducati holder tilsyneladende på hemmelighederne til Eicma messen i Milano. Det vil sige, endnu ingen Diavel mega cruiser eller andre banebrydende nyheder - men nye farver, små justeringer og superbike nyhederne 848 Evo og 1198 SP på messen i Køln.
Ducati havde 848 Evo og 1198 SP på Intermot i Køln.


Den nye 1198 SP erstatter i 2011 1198 S. SP er traditionen tro en ultrasportslig variant af 1198. Den kommer med Øhlins affjedring, slipperkobling, Quickshift (DQS), tractioncontrol (DTC), Ducati-Dataanalyse-kit (DDA) og en let benzintank i aluminium, støbte Marchessini fælge og letvægts kulfiberkomponenter. 1198 standardversionen kommer i 2011 også med (DQS), (DTC) og (DDA).   
848 EVO har efterhånden været fremme et stykke tid og er derfor ikke ligefrem en brandvarm nyhed. Den er en videreudvikling og samtidig en lidt skarpere version af 848. EVO Testastretta motoren har 140 hk (6 hk mere end 848), og den har fået nye Brembo Monobloc calipre til at stoppe V2-raketten med igen. Derudover har Ducati haft gang i malersprøjten og viste nye farvekombinationer på 848 Evo, Streetfighter og Monster 696 - 696 har desuden fået en 43 mm Marsocchi forgaffel (før Showa), og styret er hævet med 20 mm.  
Diavel bliver Ducatis svar på en mega cruiser. Komputerillustrationenen viser modellen, som forventes at blive præsenteret på Milano messen den 2. november.  

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit medlemsnummer nedenfor og tryk ”nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.