Suzuki MC får ny forhandler i trekantsområdet

Suzuki udvider per 1. juni 2018 forhandlernetværket i Danmark, når en ny aftale med KMSC træder i kraft.

C. Reinhardt A/S, som gennem generationer har været Suzuki-importør, har netop sikret sig en aftale med Kolding Motorcykel og Scooter Center ApS (KMSC), som pr. 1. juni bliver Suzuki forhandler. Antallet af Suzuki MC-forhandlere herhjemme er nu oppe på 23 samt yderligere 5 autoriserede værksteder. 

”Vi har gennem længere tid ønsket at styrke vores forhandlernetværk i trekantsområdet med den helt rigtige forhandler. Det er nu lykkedes med Kolding Motorcykel og Scooter Center. Gennem de seneste år har vi fulgt KMSC, og set hvordan Nikolaj Buhl på relativ kort tid har opbygget en af de stærkeste motorcykel-forretninger i Sydjylland. Nikolajs progressive og professionelle tilgang passer godt ind i, hvordan mærket Suzuki skal udvikle sig de kommende år. Vi er derfor begejstrede for at starte samarbejdet med KMSC, som helt sikkert vil styrke salget af Suzuki motorcykler i området. Kolding Motorcykel og Scooter Center står for kvalitet og god service, hvilket matcher Suzuki’s produktlinje rigtig godt”, fortæller salgschef hos C. Reinhardt A/S, Jens Stillenmunkes.

Der er indtil videre registreret 272 Suzuki-motorcykler herhjemme i år (uge 1-20), hvilket er en stigning på godt 50 procent i forhold til de første 20 uger af 2017. Så der burde være nok at tage fat i for Kolding Motorcykel og Scooter Center, der udover Suzuki fortsat forhandler Kawasaki.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.