Suzuki tager teten i MotoGP

Alex Rins tog sin og Suzukis første sejr i år ved søndagens Aragon-MotoGP i Spanien. Teamkollegaen Joan Mir kom på tredjepladsen og fører nu mesterskabet på point.

Ved søndagens sejr på hjemmebane i Spanien blev Rins den ottende race-vinder i 2020 MotoGP-mesterskabet, da han formåede at holde en stærkt kæmpende Repsol Honda-kører bagved til det ternede flag.

Denne gang var det dog ikke (den stadig sygemeldte) Marc Marquez, men derimod hans lillebror Alex #73, som gav Rins kamp til stregen og kørte et formidabelt race for Honda.

Med pointene for tredjepladsen blev Suzuki-teamkollegaen Joan Mir #36 den nye titelkandidat med flest point – efter at Petronas Yamahas tidligere mesterskabsfører Fabio Quartararo trods start fra pole, havde et mareridtsrace og sluttede på 18.pladsen uden for pointene.

Imens Valentino Rossi var sendt i corona-karantæne redde Maverick Viñales atter æren for Yamaha, da han førte starten af racet og sluttede på en respektabel fjerdepladsen foran LCR-Hondas Takaaki Nakagami.

Med kun fire race tilbage i 2020 fører Johan Mir med 121 point, foran Fabio Quartararo med 115 point og Maverick Viñales på 109 point.

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit medlemsnummer nedenfor og tryk ”nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.