Tag til retrofestival på Fyn i dag

Denne weekend løber den årlige Burning Hearts Festival af stablen med fællesture, fest og flattrack-ræs. Du kan stadig nå at være med til aktiviteterne lørdag 17/8.

For andet år i træk afholdes motorcykelfestivalen Burning Hearts midt i august på Midtfyn. Festivalen der hylder "de gode gamle dag" samler motorcykler fra før 1985 og deres ejere til en weekend med masser af gode oplevelser i de tohjuledes tegn.

I går stod den på Flattrack-ræs på speedwaybanen ved Vissenbjerg Bred fra klokken 13, men i dag lørdag 17/8 er der planlagt aktiviteter hele dagen. Programmet starter med morgenmad fra 9:30 og byder både på fællestur og hilltrack-ræs, inden der er middag, live-musik og fest på festivalens campingområde ved Dyredvej 155, 5491 Blommenslyst.

Lyder det som noget for dig, kan éndagsbilletter til 150 kroner købes ved indgangen. Lørdagens fulde program og andet info kan du finde på deres hjemmeside www.burningheartsfestival.com.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.