MC nyheder

TEASER: Birgers vilde V8'er

I et kommende nummer af MCTC's medlemsmagasin får du hele historien om Birger Hansens vilde V8-projekt. Men allerede nu løfter vi en flig af sløret for, hvad du kan se frem til.

 

 

V8-motorer er normalt noget, der hører bilerne til. I dette tilfælde er der dog tale om en motorcykel med en V8-bilmotor.

Birger Hansen fra Haderslev har nemlig lavet sin helt egen mc med en 3,5-liters V8-motor fra en Ferrari F355 i et modificeret Boss Hoss-stel.

Det tog ham i alt 10 år at designe, udvikle og optimere sin unikke "F355", før den blev endeligt godkendt – og siden da har han kørt land og rige rundt på den.

Du får alle detaljerne og hele historien om Birger Hansens vilde V8-projekt i en kommende udgave MCTC's medlemsmagasin. Og der er noget at se frem til, skulle vi hilse at sige! 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.