Test Indian og vind mc-tur

Indian Motorcycle kører netop nu en kampagne, hvor alle der testkører en ny model, har chancen for at vinde en rejse med guidet motorcykeltur.

Hvis du vil have muligheden for at vinde en motorcykelrejse i EU inklusive transport til/fra destinationen, fire overnatninger og fuld forplejning samt to dages guidet tur på en Indian og foto/video af hele eventyret, skulle du tage at prøvekøre en af modellerne i amerikanernes program.

Til og med september måned har de nemlig en kampagne, hvor alle der prøver én af Indians modeller hos en officiel forhandler og deler et billede på sociale medier fra oplevelsen med hashtagget #IndianTestRide og forhandleren tagget, deltager i konkurrencen om at vinde netop en sådan tur, der afvikles i 2021.

Del et billede fra din testkørsel med hashtagget #IndianTestRide for at være med i konkurrencen.

Derudover får alle, der deltager i konkurrencen, også et Indian-krus, selvom det nok er den store præmie, der trækker i de fleste. Der bliver udtrukket fire vindere i Europa, og de udvælges baseret på det billede, de deler på sociale medier af testkørslen. Så ud og prøv en af Indians modeller og frem med kameratelefonen, hvis du vil være med!

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.