MC nyheder

Test Indian og vind mc-tur

Indian Motorcycle kører netop nu en kampagne, hvor alle der testkører en ny model, har chancen for at vinde en rejse med guidet motorcykeltur.

Hvis du vil have muligheden for at vinde en motorcykelrejse i EU inklusive transport til/fra destinationen, fire overnatninger og fuld forplejning samt to dages guidet tur på en Indian og foto/video af hele eventyret, skulle du tage at prøvekøre en af modellerne i amerikanernes program.

Til og med september måned har de nemlig en kampagne, hvor alle der prøver én af Indians modeller hos en officiel forhandler og deler et billede på sociale medier fra oplevelsen med hashtagget #IndianTestRide og forhandleren tagget, deltager i konkurrencen om at vinde netop en sådan tur, der afvikles i 2021.

Del et billede fra din testkørsel med hashtagget #IndianTestRide for at være med i konkurrencen.

Derudover får alle, der deltager i konkurrencen, også et Indian-krus, selvom det nok er den store præmie, der trækker i de fleste. Der bliver udtrukket fire vindere i Europa, og de udvælges baseret på det billede, de deler på sociale medier af testkørslen. Så ud og prøv en af Indians modeller og frem med kameratelefonen, hvis du vil være med!

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.