MC nyheder

Touring Nyt-skribent udgiver rejsebog

Journalist og rejseleder Villads Kok Mortensen, som også er flittig Touring Nyt-skribent, har udgivet sin første bog. "Hvor jorden møder himlen – på motorcykel gennem Himalaya", hedder bogen, som er en kærlighedserklæring til motorcykeleventyr i verdens største bjergkæde.

Du har måske hørt om motorcyklisten Villads Kok Mortensen i forbindelse med hans guidede motorcykelrejser i Asien, som han arrangerer via rejsebureauet M.C. Asien. Måske har du endda været med på én eller flere af rejserne.

Men hvis du er MCTC-medlem, kan det også være, at du har læst hans rejsehistorier i Touring Nyt. Villads Kok Mortensen, som er født i Herlev i 1982 og uddannet retoriker fra Københavns Universitet, er nemlig tit at finde som rejseskribent i MCTC's medlemsmagasin – senest med Sri Lanka-fortællingen "Hvor peberet gror" i Touring Nyt 3/2021.

Nu har den rejselystne journalist og motorcyklist udgivet sin første bog med titlen "Hvor jorden møder himlen – på motorcykel gennem Himalaya". Bogen er på 132 sider, hvor Villads Kok Mortensen med tekst og billeder beskriver Himalayas kultur og historie krydret med personlige oplevelser og anekdoter.

 

Villads Kok Mortesen har flere gange bidraget med rejsehistorier i Touring Nyt – senest med "Hvor pebret gror" i TN 3/2021.
Hvis du vil læse historien, men endnu ikke er medlem af MCTC, kan du blive det her. Det koster kun 235 kroner årligt.

 

Bogen er udgivet på Forlaget mellemgaard og kan købes både som trykt bog og e-bog. Villads Kok Mortensen holder også foredrag om bogen og sine motorcykelrejser – eksempelvis gæster han Slagteriet i Holstebro 14. oktober. Læs mere om arrangementet her.

MCTC ønsker Villads Kok Mortensen stort tillykke med bogen og forfattertitlen.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.