MC nyheder

Tourstart GPS-kursus på Sjælland

Tourstart.org udvider kursus-aktiviteten, og tilbyder MCTC medlemmer GPS-kursus hos Jens Winther MC i Roskilde den 16. juli    Tourstart.org rykker til Sjælland den 16. juli, og har i samarbejde med Jens Winther MC, Maglegårdsvej 5 i Roskilde planlagt endnu et GPS-kursus for dem, som ønsker at blive fortrolig med GPS, og lære at planlægge, finde og køre egne samt andres planlagte ruter. 
Der er tale om to halvdags GPS-arrangementer, hvor deltagerne får en grundig gennemgang af Tourstart og de tilknyttede funktioner. Deltagerne opnår fortrolighed med planlægning af egne ture, og lærer at overføre turene til deres GPS.  
For at deltage på kurset, skal man selv medbringe bærbar computer med mus samt GPS (Garmin eller TomTom) eller mobil med Tourstart mobil-app. Det er en fordel at huske USB-kabel og forlængerledning. Der forefindes trådløst netværk på stedet, men mobilt bredbånd anbefales. Husk at oprette en gratis profil på Tourstart.org inden kurset. 
Kurserne afvikles lørdag den 16. juli klokken 9 – 12.30 og klokken 12 – 15.30. Tilmelding til Jan A. Pedersen på mail jap@tourstart.org eller telefon 42550660. Betaling skal ske via Swipp eller MobilePay på telefon 42550660 eller bankoverførsel forud for kurset 
Prisen pr. deltager er 150 kroner, som indeholder kursus samt ét års PRO medlemskab af Tourstart.org. Jens Winther MC vil være vært med en let arbejdsfrokost samt kaffe/vand. Der er begrænset deltagerantal på 20 personer pr. hold, og tilmelding skal ske senest mandag den 27. juni. Yderligere information om kurserne kan fås hos Jan A. Pedersen (se herover) eller Henrik Vilhof tlf. 21249181 eller mail    

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.