Turinspiration til udflugter fra Campen

Med Djurslands bugtede vejnet lige uden for indkørslen er Touring Camp et oplagt udgangspunkt for spændende mc-oplevelser. Med den planlagte åbning 9. juni bliver ferie, weekend-ophold med mere atter muligt på Campen, hvor man udover at nyde campinglivets mange gode også kan få hjælp til at sætte prikken over i’et med ture i området på motorcykel.

Med Campens planlagte åbning 9. juni bliver det atter muligt at nyde campinglivets mange goder ved Nødager på det smukke Djursland, ligesom man kan vælge at krydre opholdet med udflugter i området. Som inspiration hertil kan man på www.touringcamp.tourstart.org finde ruter, som allerede er klar til at blive udforsket. For at optimere mulighederne, arbejdes der også på at lave flere ruter – og her opfordres du til at dele dine bedste ruter, som tager afsæt i MC Touring Camp.

Man kan vælge at oprette ruterne selv, eller man kan sende ruter til jap@tourstart.org – som så vi klarer det praktiske med at lave og dele ruter. Jo flere gode ture, der laves, jo flere turoplevelser vil der være for dem der ønsker at tage på udflugter med udgangspunkt i MC Touring Camp. Planen er, at der i løbet af sommeren oprettes en mappe, hvor alle ruterne er printet ud – så de der får lyst til at køre en given rute kan få ruten lagt over på deres Garmin eller TomTom navigator i receptionen.

Man kan også vælge at bruge Tourstarts app. Foruden ture med udgangspunkt fra MC Touring Camp kan man også finde inspiration til motorcykelture på www.facebook.com/Tourstartdk - hvor der deles mange forskellige ture rundt omkring i Danmark.

QR kode til at hente Tourstarts app


  

 

 

 

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.