Tragisk dødsfald til Pikes Peak

Regerende Pikes Peak-vinder Carlin Dunne mistede på tragisk vis livet i går, da han styrtede kort før målstregen på sin Ducati V4 Streetfighter.

Vi havde egentlig forberedt os på at skulle skrive, at Carlin Dunne igen i år kunne kalde sig "Konge af Bjerget" ved det 97. Pikes Peak Hill Climb, for ombord på den nye Ducati V4 Streetfighter havde han domineret alle tre kvalifikationssessioner og som resultat sikret sig pole position i heavyweight-klassen.

Men sådan skulle det desværre ikke gå. Efter at have været hurtigste motorcykel i de tre første sektorer på de 20 kilometer snoet asfalt, og med kurs mod en ny Pikes Peak-rekord, styrtede Carlin Dunne få hundrede meter før målstregen i sit afgørende forsøg.

 Carlin Dunne var regerende "King of The Mountain" og første motorcyklist til at klare Pikes Peak på under 10 minutter. Han blev 36 år.

Det er endnu uvist, hvad der forårsagede uheldet, men meldingen lyder, at styrtet skete under 400 meter før målstregen, hvilket placerer ulykkesstedet ved det skarpe højresving Olympic, hvor man kommer til med høj fart gennem kurven fra Cog Cut. Dødsfaldet er det syvende i Pikes Peaks 97-årige historie.

Uanset årsagen, er tabet af Carlin Dunne en tragedie for Pikes Peak-fællesskabet såvel som hans familie. Carlin Dunne var en aktiv del af bjergræset og agerede mentor for yngre kørere udover selv at være en meget talentfuld racerkører med tre titler og tre verdensrekorder fra Pikes Peak i bagagen.

Vi sender vores kondolencer til Carlin Dunnes nære og bekendte.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.