MC nyheder

Tre kåringer fra Honda Danmark

  • Årets The Power of Dreams.jpg
  • Årets Hondaforhandler.jpg (1)
  • Årets Honda MC værksted 2018.jpg (1)

Traditionen tro uddeler Honda Danmark prisen for årets mc-forhandler og mc-værksted – og som noget nyt også prisen for årets ”The Power of Dreams”.

Den danske importør af Honda-motorcykler, Vilh. Nellemann Handelsselskab, kårer årligt den bedste Honda-mc-forhandler og det bedste Honda-mc-værksted.

I disse to kategorier blev det – ligesom i 2017 – Jensens Motorcykler i Horsens, der endte med at snuppe titlen som ”Årets Honda MC forhandler 2018” og Aagesen Motorcykler i Rødovre, der tog titlen som ”Årets Honda MC værksted 2018”.

Men to priser er åbenbart ikke nok for Honda Danmark. Som et nyt tiltag har den danske importør nemlig også valgt at introducere en ny pris under navnet ”The Power of Dreams”, som gives til den forhandler eller det værksted, der på alle parametre driver forretningen efter netop dette Honda-slogan.

Vinderen af ”The Power of Dreams 2018”-prisen gik til Pro Bike i Lystrup ved Bent Lauritsen, der blandt andet har investeret i nye butikslokaler på adressen udenfor Aarhus.

Tillykke til alle vinderne!

På billederne ses Mads Hansen fra Honda Danmark overrække priserne til henholdsvis Bent Lauritsen i Lystrup, Brian Jensen i Horsens og Hans Erik Eickstedt i Rødovre.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.