MC nyheder

Triumph laver 007-specialmodel

  • James Bond Triumph Scrambler MCTC (1).jpg
  • James Bond Triumph Scrambler MCTC (2).jpg
  • James Bond Triumph Scrambler MCTC (3).jpg
  • James Bond Triumph Scrambler MCTC (6).jpg
  • James Bond Triumph Scrambler MCTC (4).jpg
  • James Bond Triumph Scrambler MCTC (5).jpg

For at markere Scrambler 1200-modellens rolle i den seneste James Bond-film har Triumph lavet et begrænset antal Bond Edition-versioner, der ligner motorcyklerne fra "No Time To Die".

Den 25. film i den legendariske James Bond-serie får premiere senere i år, og til hans femte og sidste film som britisk agent svinger 007-skuespilleren Daniel Craig sit ben over Triumph Scrambler 1200 til nogle hæsblæsende actionscener gennem den italienske by Matera.

250 eksemplarer
Det er ikke første gang, at Triumph-modeller er på rollelisten til film, men det er første gang, at det britiske mærke samarbejder med EON Productions, der producerer James Bond-filmen. Denne britiske forening skal naturligvis markeres med en serie motorcykler til gaden, der er bygget til at ligne stuntcyklerne fra filmen.

Alle Scrambler 1200 Bond Edition har en platte med unikt produktionsnummer ud af de 250 enheder.

Fundamentet er Triumph Scrambler 1200 XE, men Bond Edition-modellerne får desuden en unik nummerplade på udstødningerne, specielt sæde med logo og sin egen startskærm på det digitale instrument. Derudover er modellen lakeret i samme nuancer som eksemplarerne i filmen med adskillige sorte detaljer, lygtegitter, tågelygter og meget andet.

Der laves kun 250 nummererede eksemplarer af Bond-Scrambleren, og de kan bestilles herhjemme fra næste måned. Den nye James Bond-film "No Time To Die" har premiere i de danske biografer torsdag 12. november, men hvis du ikke kan vente så længe med at se Scrambler 1200 i 007-tjeneste, kan du se lidt optagelser bag om filmen stunts i videoen herunder.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.