MC nyheder

Triumph TE-1 får el-motor med 180 hk

  • 005 LHS RR34.jpg
  • 003 RHS FRT34.jpg
  • 004 RHS RR34.jpg
  • 001 RHS.jpg
  • 002 LHS.jpg

Triumph løfter mere af sløret for det elektriske koncept TE-1, der blandt andet byder på el-motor med 180 hestekræfter.

Triumph Motorcycle har netop frigivet nye billeder og detaljer angående det elektriske koncept "Project Triumph TE-1", der blev påbegyndt tilbage i maj 2019.

Arbejdet med TE-1 er inddelt i fire faser, og ifølge Triumph er man nu klar til at gå ind i tredje fase, hvor målet er en kørebar prototype, som skal være klar senere i 2021.

Det fortæller Triumph i en ny video, som du kan se herunder.

 

Motor med 180 hk

Som det også fremgår i videoen, så samarbejder Triumph med forskellige partnere om TE-1: Williams Advanced Engineering står for at udvikle batteripakken, Integral Powertrain arbejder med motoren, og hos WMG ved University of Warwick har man været med til at simulator-teste komponenterne – herunder den nyudviklede motor.

Særligt motoren er interessant at bide mærke i. Den er nemlig opgivet til at yde hele 180 hk, hvilket er lige så meget som Triumphs nye Speed Triple 1200 RS.

TE-1's el-motor vejer dog blot 10 kilo, og så skulle Integral Powertrain efter sigende også have implementeret såkaldt "siliciumkarbid-teknologi" i inverteren, der gerne skulle sikre højere effektivitet, bedre levering af kræfter samt længere rækkevidde.

TE-1's el-motor yder 180 hk og vejer blot 10 kilo.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.