Triumph teaser ny Triple

Det britiske mærke har netop offentliggjort en video, der viser et par nye Speed Triple-modeller i aktion. Her er, hvad vi ved indtil videre:

Til 2018 har Triumph lanceret et par nye Bonneville-modeller til de nostalgiske og moderigtige, og de har lanceret en ny Tiger-serie til de eventyrlystne. Men hvad med dem, der bare gerne vil køre stærkt? Dem lader det til, at Triumph tager sig af nu, med en række opdaterede Speed Triple-modeller.

I en video, der placerer racerkørerne Carl Fogarty og Gary Johnson overfor hinanden, har Triumph nemlig vist første glimt af en ny Speed Triple, der præsenteres endeligt næste måned. Videoen viser genkendeligt design, men også nyheder som farve-TFT-skærm.

Ud fra videoen kan vi også se, hvad der ligner, en ny RS-version til at gøre R- og S-modellen selskab. Udover Öhlins-forgafler og Brembobremser som i R-modellen, har den i videoen også en Arrow-udstødning, men vi ved endnu ikke, om den får flere kræfter end de andre modeller. Speed Trible'ns 3-cylindrede motor blev opdateret til Euro4-normen i 2016, så det bliver spændende at se, om der er foretaget yderligere forbedringer på den til 2018.

Den nye Triumph Speed Trible forventes endeligt præsenteret på mandag den 5. februar. Indtil da finder du de første levende billeder i videoen herunder:

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.