Tuk-Tuk Træf på Ærø

Træf for Tuk-Tuk på Ærø den 3.-5. juni. Piaggio Ape er de små sjove køretøjer på tre hjul der i østen kaldes for TukTuk, men som også i Europa har en stadig voksende fanskare.

Træffet der i år afholdes for anden gang, er det eneste danske Ape træf, men i Tyskland er der flere store træf hvert år, og en stor del af deltagerne kommer da også fra det store udland.

Der er pt. tilmeldt 28 Api's heriblandt flere i Danmark sjældent sete modeller som f.eks. en Ape MP 500 fra 1969, men hovedparten er den i Danmark kendte Ape50.

Dette lille praktiske køretøj kan ses i mange storbyer, hvor de bla. bruges til daglig transport, men også som rullende kaffebare, isboder eller til reklameformål, da de naturligvis tiltrækker sig megen opmærksomhed og glade smil overalt, hvor de kommer frem.

Der er da heller ingen tvivl om, at en konvoj af disse køretøjer vil vække glæde og opmærksomhed på Ærø, og vi opfordrer alle med interesse i anderledes transport om at komme til Ærø og nyde dette sjældne syn af mere end 28 Api's i kortegekørsel gennem Ærøs smukke landskab, til Ærøskøbing hvor de lørdag kl 15:00 vil blive modtaget på torvet af viceborgmester Jørgen Otto Jørgensen og byens Vægter.

Info og tilmeldning på www.trehjul.dk

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.