MC nyheder

Turboladet Suzuki lækket

  • 56016b4d6659c_XL.jpg
  • recursion_jpg_02_k_raw.jpg

En række græske Suzuki-forhandlere er kommet til at afsløre, at mærket i 2018 lancerer en model med turbomotor.

Suzuki er gået meget stille med dørene til efterårets motorcykeludstillinger, men nu lader det til, at japanerne alligevel har nogle store nyheder under opsejling. Den græske motorcykelpresse påstår i hvert fald, at Suzuki-forhandlerne i Grækenland vil lancere en GSX-700 T i 2018.

Denne turboladede parallel-twin viste Suzuki på Tokyo Motor Show i 2015 under navnet XE7.

Den nye model skulle eftersigende være en videreudvikling af Suzuki Recursion konceptcyklen, der blev vist på Tokyo Motor Show i 2013. Det betyder en moderne café racer-stil (se billederne øverst) samt formentlig en produktionsklar udgave af XE7-motoren fra 2015, der i sig selv var en videreudvikling af den 588-kubiks turbomotor, der sad i Recursion-konceptet.

Men der er mere endnu. For som det fremgår at billedet ovenfor, der ifølge www.bikeit.gr er dét officielle dokument, som grækerne har fået fingre i, er GSX-700T ikke den eneste overraskelse til 2018. Udover et par nye, små GSX-modeller er navnet "Hayabusa" nemlig også at finde på listen. Rygtet vil vide, at Hayabusa genfødes i en turboladet version, der skal tage kampen op med Kawasakis H2-serie, så måske bliver det sandt i 2018?

Vi følger sagen tæt!