MC nyheder

Undersøgelse: Mere fokus på kvindelige motorcyklister

  • sandra_musone_moto_lounge_kvinde_mc_mctc_2022 (1).jpg
  • sandra_musone_moto_lounge_kvinde_mc_mctc_2022 (2).jpg

Der mangler fokus på kvinder i motorcykelindustrien. Dét mener Raimonda Grigaite-Kjeldsen, der driver butikken Moto Lounge med mc-tøj kun til kvinder. Derfor har hun sat gang i en undersøgelse, som hun opfordrer interessenter til at deltage i.

Foto: Sandra Musone ©

Kvinder er den hurtigst voksende demografi inden for motorcykelkørsel, men virkeligheden i motorcykelindustrien og mc-samfundet tyder på manglende fokus på denne hurtigt voksende gruppe.

Derfor udfører Raimonda Grigaite-Kjeldsen, ejer af motorcykeltøjsforretningen Moto Lounge og masterstuderende på SDU Universitet, forskning på området med fokus på, hvordan motorcykelbranchen og samfundet kan skabe en mere rummelig kultur for kvindelige motorcyklister.

Undersøgelsen er på engelsk, vil blive udført i perioden januar-maj 2022 og vil anvende co-design-metoden, som vil engagere forskellige interessenter fra motorcykelindustrien og mc-samfundet til at samarbejde og dele deres perspektiver og holdninger i forhold til kvinder i motorcykelverdenen.

Medlemmer af industrien og mc-samfundet inviteres derfor også til at deltage i undersøgelsen, og hvis du eller din organisation har lyst til at involvere dig i forskningsprojektet, så kontakt Raimonda Grigaite-Kjeldsen på raimonda@moto-lounge.dk eller telefon 53791905.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.